U advies nodig en bijstand

Als boekhouder, expert-boekhouder, fiscalist, juridisch adviseur, consultant… komt u dagelijks in contact met en adviseert u zelfstandigen, vrije beroepen en kmo-bedrijfsleiders. IZEO geeft u directe ondersteuning bij uw opdracht.

We hebben dezelfde overtuiging: zelfstandige ondernemers verdienen om te worden geadviseerd en begeleid door experts.

In de eerste plaats door u, in uw domein. En naast u door AMVCB-IZEO, als uitbreiding van uw actieterrein. Het is immers niet mogelijk om zowel expert in boekhouding en bedrijfsbeheer, als milieudeskundige, als expert in handelspraktijken, als specialist in intellectuele eigendom, enz. te zijn.

Gelukkig staat IZEO aan uw kant, en aan de kant van uw klanten.

Wat kan u doen?

  • Word persoonlijk lid van AMVCB- IZEO in uw hoedanigheid van adviseur van zelfstandigen. U zal persoonlijk de bescherming en de voordelen van AMVCB-IZEO genieten. Bovendien heeft u toegang tot de diensten van AMVCB-IZEO telkens extra hulp van pas komt in uw adviserende opdracht ten opzichte van uw klanten.
  • Moedig zeker ook uw klanten aan om zelf lid te worden van AMVCB-IZEO. U bent beter geplaatst dan wie ook om te weten dat het succes van een zelfstandige ook afhangt van de deskundigheid waarmee hij zich laat omringen. U bent overtuigd van het nut van de bescherming, de diensten en de voordelen die AMVCB-IZEO aanbiedt. U weet ook dat een aftrekbare jaarlijkse bijdrage van € 199 een kleine maar uiterst interessante investering is!

Hoe kan u persoonlijk in contact komen met AMVCB-IZEO?

bij Email: amvcb.asbl@gmail.com