Gelegen in een natuurlijke omgeving, in deBelgische Ardennen, biedt het Domaine des Hautes Fagnes een ideale situatie aan voor het organiseren van een seminarie, een niet-residientiele vergadering, een incentive, een teambuilding, een personeelsfeest...

Ontwijk de hedendaagse stress. Wij bieden u de geschikte plaats aan voor het organiseren van uw seminaries waar u gewoon de creativiteit van uw nieuwe ideeën zijn gang kunt laten gaan.

 

Seminaire réunion

Onze 9 vergaderzalen met een capaciteit van 4 tot 130 personen hebben allemaal de inval van het prachtige daglicht.

Een directe toegang vanuit een seminariezaal naar een mooie prestigieuse groene plek, biedt u de mogelijkheid om tijdens de pauzes in tot rust te komen.

De unieke intimiteit van deze vergaderzalen zal de samenhang van uw onmisbare werknemers of collega’s versterken en tot een succesvolle teambuilding leiden.

Organiseer uw SEMINARIE tussen 1 december 2014 en 30 april 2015 en geniet van onzeSPECIALE AANBIEDING:  wij bieden uw deelnemers GRATIS WIJN aan tijdens het avondmaal.  Extra voordelen voor gropen vanaf 25 personen.  Ontdek de speciale aanbieding.

Alle deelnemers aan uw evenementen genieten van een gratis toegang tot het Wellness Center “Vita Natura” met binnenzwembad, sauna, turks stoombad en whirlpool (van 9.00 uur tot 22.00 uur).

Een gratis privéparking staat ter beschikking voor alle deelnemers.

Maak nu een afspraak met de commerciële afdeling die steeds tot uw dienst staat om het domein met u te bezoeken en u in het organiseren van uw evenementen te begeleiden.

NEW :   Meeting bus : uw vergadering in de volle natuur ! Een onvergetelijke belevenis in een oude, authentieke Engelse Bus ! Meer informatie

date de l'event / Datum van de event
[date jj/mm/aaaa]

région (obligatoire) régios (verplicht)

Votre nom (obligatoire) naam(verplicht)

Votre prénom (obligatoire) Voornaam(verplicht)

Votre email (obligatoire) Uw email (verplicht)

N° téléphone (obligatoire) Telefoonummer (verplicht)

Votre adresse (obligatoire) Uw adres (verplicht)

Code postal (obligatoire) Postcode(verplicht)

Ville (obligatoire) Stad/gemeente(verplicht)

Votre société / Uw bedrijf

Adresse complète de la société / Volledig adres van uw bedrijf

N° TVA/TBTW

Votre message / Uw boodschap