Laat uw website gratis tijdens e-Day Brussels 2014 onderzoeken.
U krijgt een volledige WooRank diagnose, aangevuld met aanbevelingen en advies van deskundigen!

Efficiency op het web begint met een strategie en een kwaliteitsvolle website. Als uw site geen rekening houdt met een aantal regels zal hij aan impact inboeten en waarschijnlijk ook niet bovenaan de zoekresultaten van zoekmotoren als Google verschijnen. Wil u weten hoe doeltreffend uw website wel is? Dan kunt u tijdens de e-Day een volledige diagnose aan de hand van meer dan 40 criteria laten stellen, aangevuld met de aanbevelingen van deskundigen om de website concreet te verbeteren.

e-Day Brussels: voor wie en waarom? U bent zelfstandige, handelaar, ambachtsman of bedrijfsleider van een KMO? Dan is e-Day Brussels 2014 echt op uw maat gesneden!

e-Day Brussels 2014 vult een volledige dag met meer dan 30 voordrachten, workshops, speed coaching sessies en ontmoetingen met mensen van het vak waardoor iedere bezoeker (handelaar, ambachtsman, vrij beroep of bedrijfsleider van een ZKO) zeer concrete informatie kan vergaren over de mogelijkheden om zijn e-commerce of zijn aanwezigheid op het web te ontwikkelen en zijn eigen roadmap uit te stippelen in functie van zijn strategie, zijn markt en zijn budget.